BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez a 4K TV csúcsmodell mindent visz!

Síkképernyős televíziót keres verhetetlen hang- és képminőséggel? A Panasonic a Technics audiomérnökeivel, valamint a Deluxe csoport színszakértőivel és képmérnökeivel közösen alkotta meg EZ1000 OLED csúcsmodelljét.

Tökéletes kép, abszolút mélyfeketével

Az EZ1000 4K felbontású és HDR-képes OLED panelekkel rendelkezik, ami mellé az eddigi legprecízebb és legfejlettebb videoprocesszort társította a Panasonic. A saját fejlesztésű Studio Colour HCX2 processzor páratlan mélységű feketéket és az eddigi legpontosabb színeket jeleníti meg, így a televízió magával ragadó képminőséget biztosít. A készülék így nem csak otthoni szórakozásra, de professzionális, filmipari munkákra is alkalmas. A Panasonic csúcsmodelljébe egy új HDR fényerőfokozó technológiát, és egy úgynevezett Absolute Black szűrőt is beépítettek. A speciális szűrő lényege, hogy elnyeli a környezet fényét, és képes megszüntetni a tükröződést. Így a néző mélyebbnek, tisztábbnak érzi a színeket, élvezheti a nehezen látható sötét részleteket még akkor is, ha épp egy világos szobában ül.

Forrás: Panasonic

A Deluxe csoport – amely olyan hollywoodi szuperprodukciókon dolgozik, mint például 13, idén Oscar-díjra jelölt film és a legutóbbi Super Bowl alatt vetített több reklám – színszakértői és képmérnökei a Panasonic-kal együttműködve végezték a modell képhangolását és tesztelését. A szakértők egyben jóváhagyták a stúdióikban az EZ1000-t, mint a színértékelési munkafolyamatokhoz használatos monitort. Ezenfelül a Panasonic a Technicolor szakembereinek kreativitását és műszaki tudását is igénybe vette, hogy a legjobb színhűséget és színskálát elérő képminőséget valósítsa meg készülékében.

Forrás: Panasonic

Kiváló hangminőség

A Panasonic az EZ1000 készülék megalkotása során nemcsak a lenyűgöző képek megjelenítésére összpontosított. A tökéletes hangzásvilágot a Technics márka alá tartozó Dynamic Blade hangrendszer biztosítja. A TV alján található képernyőszéles hangfal 14 hangszórót tartalmaz: nyolc mély-, négy közép- és két magassugárzót, valamint egy négyes passzív sugárzót a mély hangszínek erősítéséhez. Így a magas-, illetve középtartományok mellett a mély hangok megszólaltatása sem okoz csalódást mozizás közben.

Letisztult design

Az EZ1000-et a Panasonic Art&Interior koncepciója alapján tervezték, így például nem található rajta látható csatlakozó, és a sötét fémes felületek dominálnak. A letisztult dizájn és a prémium anyagok együttesen olyan esztétikus megjelenést biztosítanak, amely még a legstílusosabb otthont is még elegánsabbá teszi.

 

Forrás: Panasonic

A gamerek is szeretni fogják

A legújabb játékkonzolok lehetővé teszik a HDR megjelenítését a játék során, így nagyobb kontraszt és a gazdagabb színvilág még valósághűbb és magával ragadó környezetet teremt. A Panasonic EZ1000 modelljét úgy tervezték, hogy a lehető leggyorsabb Panasonic 4K HDR játékmóddal rendelkezzen, amely a legprofibb játékosok igényeit is kielégíti.

Moziélmény otthon

Letisztult design, hagyományos állványra szerelt síkképernyő, teljes kontraszt- és a színpotenciál, röviden így jellemezhető az EZ1000. A Panasonic technológiai újításainak köszönhetően ma már otthon is élvezhetjük a korábban csak a mozikban elérhető filmes képi és hangvilágot.

Az EZ1000 csúcsminőségét a szakma is elismerte. Az iparágak közötti UHD-szövetség (UHDA) legmagasabb „Ultra HD Premium”, a független minőségbiztosítási csoport (THX) pedig 4K minősítéssel tüntette ki.

A Panasonic EZ1000 OLED TV már nem csak 65, de 77 colos méretben is elérhető.

 

 

jQuery(window).load(function(){

jQuery('#zone_pc_4395009').hide();

jQuery('#zone_pc_4910121').hide();

jQuery('#zone_pc_4395599').hide();

jQuery('#zone_pc_4395600').hide();

jQuery('#zone_pc_4395601').hide();

jQuery('#zone_pc_4395602').hide();

jQuery('#zone_pc_4395588').hide();

jQuery('#zone_pc_4395589').hide();

jQuery('#zone_pc_4395590').hide();

jQuery('#zone_pc_4395593').hide();

jQuery('#zone_pc_4395597').hide();

jQuery('#zone_pc_4395598').hide();

jQuery('#zone_pc_4395596').hide();

jQuery('#zone_pc_4395595').hide();

});

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.