BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

SmartEvents – az UniOffice mobil applikációja több mint okos

Az UniOffice appja, az utókommunikáció profi eszköze: garantáltan célba jutattja a szponzor-üzenetek és a promóciós tartalmakat.

Egyéni érdeklődésre szabható programlista, interaktív térkép a megközelítéshez és a helyszíni tájékozódáshoz, azonnali (push) üzenetek a preferált témákban, közvetlen kommunikáció a rendezőkkel és az előadókkal – sorolja az UniOffice mobilappjának funkcióit Jónás Gábor ügyvezető igazgató. A SmartEvents azonban több mint egy okostelefonra adaptált, interaktív eligazító-tábla. A hatékony és megbízható irodai informatikai rendszereiről ismert UniOffice negyedszázados tapasztalata alapján egy olyan eszközt fejlesztett, amely a publikum mellett a rendezvények szervezőit is segíti. Sőt, őket inkább.

Az applikáció névadó okossága abban rejlik, hogy a szervezők valós idejű információt kapnak látogatók – anonimizálható – aktivitásáról, menet közben értesülnek a rendezvény látogatóforgalmi dinamikájáról, programváltozás, netán vészhelyzet esetén pedig akár egyénenként is tudnak kommunikálni a vendégekkel. A SmartEvents a publikum játékos bevonására is alkalmas, a „kódvadászatból”, és a közönségelégedettséget szondázó kvízből kinyert adatok letisztított, hiteles információval szolgálnak.

Örök rendezvényszervezői probléma az esemény utáni lekövetés. A SmartEvents lehetővé teszi, hogy akár már a „záróra” után ki lehessen nyerni az összes adatot a rendszerből, átadva azokat például egy CRM-rendszernek. Az UniOffice appja az utókommunikáció profi eszköze: garantáltan célba juttatja a szponzor-üzeneteket és a promóciós tartalmakat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.