BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét MagyarBrands díjat kapott a KöBE

A KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület 2018-ban immár 7. alkalommal nyerte el a kiemelkedő rangú MagyarBrands elismerést.

Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú nem életbiztosítója, a KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület (KöBE) 2018-ban immár 7. alkalommal nyerte el a kiemelkedő rangú MagyarBrands elismerést.

Óriási öröm egy egyesület vagy egy vállalat életében, amikor egyszerre kap pozitív visszacsatolást a munkájáról az ügyfeleitől és a márkaépítő szakma legjobbjaitól. Megtisztelő, s egyben megerősítő, hogy a KöBE ismételten kiemelt szerephez jut hazánk legelismertebb márkái sorában

– nyilatkozta a siker kapcsán dr. Zámbó Ákos, az egyesület vezérigazgatója.

Fotó: KöBE

A díj értékét jól jelzi, hogy a programban sikerrel részt vevő márkák független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést. A zsűri a következő szempontok figyelembe vételével választja ki a jók közül a legjobbakat: identitás, reputáció, márkaépítés, tradíció.

Fotó: KöBE

A szakértői bizottság ezen túlmenően a Kiváló Fogyasztói Márka cím odaítélésénél megkülönböztetett figyelmet fordít a GfK átfogó kutatásának eredményeire, amelynek fókuszában az ismertség és a kedveltség áll. Ily módon a fogyasztói vélemény és tapasztalat alapvetően befolyásolja az értékelési folyamatot.

Az elért eredmény – számos egyéb visszaigazolás mellett – egyértelműen bizonyítja azt is, hogy a magyar állampolgárok növekvő hányada igényli az olyan hazai biztosító igényes szolgáltatásait, amelyik a profitot nem kiviszi az országból, hanem azt visszaforgatja a meglévő és a potenciális ügyfelek előnyére. Ráadásul a KöBE sikeres tevékenysége jól érzékelhetően kapcsolódik bizonyos nemzetközi trendekhez is. Az Egyesült Államoktól Nagy-Britannián át Kínáig (!) mind több – az adott országban megjelenő – reklámkampány szól arról, hogy: „Válaszd a hazait!” Ennek munkahelyteremtő, a vállalkozásokra ösztönző hatásáról, jelentőségéről nem lehet eleget beszélni, sőt – tovább menve – nem lehet eleget tenni.

Fotó: KöBE

Az újabb Kiváló Fogyasztói Márka elismerés jól illeszkedik azon magas presztízsű kitüntető címek sorába – „Az év leginnovatívabb biztosítója”; „Superbrands” stb. –, amelyeket az elmúlt esztendőkben nyert el a KöBE.

Az elismerést ma megünnepeljük. Holnaptól viszont ismét a lehető legjobb teljesítmény elérésére koncentrálunk. Sokan csodálkoztak, amikor 2017-ben a Real Madrid edzője az egymás után másodszor kiérdemelt Bajnokok Ligája cím megnyerését követő napon edzést vezényelt a csapatának. Zinadine Zidane akkor elmondta, hogy ez kötelező a trófea újbóli megvédéséhez. 2018-ban ez ismét sikerült a Real Madridnak. Mi is így gondolkodunk…

– mondta a díj átvételekor Zöldi Tamás, a KöBE hálózatfejlesztési vezetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.