BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az MNV Zrt. hirdetménye

 

HIRDETMÉNY

a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

(székhelye: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.)

által a Budapest II. kerület belterület 54281 helyrajzi számú,

természetben a 1028 Budapest II. kerület, Templom utca 12. sz. alatt található,

8375 m2 alapterületű, kivett kórház megnevezésű ingatlannak és az abban található ingóságoknak bérleti szerződés útján történő hasznosítására vonatkozóan lefolytatott egyfordulós, nyilvános pályázati eljárás eredményéről

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (a továbbiakban: Kiíró) 2018. április 11. napján pályázati felhívást tett közzé.

A pályázat célja az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény (a továbbiakban: Vtv.) 23. § (1) bekezdése alapján a pályázati felhívásban és a részletes tájékoztatóban (a továbbiakban: Tájékoztató) meghatározott feltételekkel, a Magyar Állam tulajdonában és a Kiíró tulajdonosi joggyakorlása alatt álló, a pályázati eljárás tárgyát képező, a Budapest II. kerület belterület 54281 helyrajzi számú, természetben a 1028 Budapest II. kerület, Templom utca 12. sz. alatt található, 8375 m2 alapterületű, kivett kórház megnevezésű ingatlannak és az abban található ingóságoknak 5 év (továbbá az Nvt. 11. § (10) bekezdésében foglalt lehetőség alapján legfeljebb további 5 év) határozott idejű bérleti szerződés keretében történő átengedése – a jó erkölcs szabályaiba nem ütköző és a jogszabályi előírások szerint a leendő Bérlő által beszerzett engedélyek alapján, az engedély előírásainak megfelelően – szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatása céljából.

A meghirdetett pályázatra az ajánlattételi határidő lejártáig (2018. május 31. 17:00 óráig) 1 db ajánlat érkezett, a határidő lejártát követően további pályázati ajánlatok benyújtására nem került sor.

A pályázati ajánlatot a Mundihotel Korlátolt Felelősségű Társaság (1132 Budapest, Victor Hugo u. 45. I./3.) nyújtotta be.

A benyújtott pályázati ajánlat érvényes, így a lefolytatott pályázati eljárás a eredményes.

Kiíró a bérleti szerződést a pályázat nyertesével, a Mundihotel Korlátolt Felelősségű Társasággal köti meg.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.