BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Laptop szerviz Zuglóban kivételes hozzáértésű szakemberekkel

Bemondta az unalmast számítógépe vagy a laptopja? Ne vágja rögtön földhöz a készülékét mérgében, mert csak továbbront az egyébként sem rózsás helyzeten!

Bemondta az unalmast számítógépe vagy a laptopja? Ne vágja rögtön földhöz a készülékét mérgében, mert csak továbbront az egyébként sem rózsás helyzeten! Forduljon szakemberhez, hiszen az esetek túlnyomó többségében minden számítógépes eszközt meg lehet javítani egy-egy alkatrész-cserével. A PCMENTOR laptop szerviz Zugló területén egy tökéletes választás lehet, hiszen itt minden tekintetbe profi csapattal találhatja szembe magát. Rengeteg érv szól amellett, hogy a szóban forgó szervizet válassza. A csapat gyorsan és precízen végzi a munkáját, ezenfelül garanciát is vállalnak az összes kezük alól kikerülő, javításon átesett, készülékre.

Léteznek olyan felmerülő problémák is a felhasználóknál, amelyeket akár telefonon és interneten keresztül is meg lehet oldani. Ennek sincs semmi akadálya. Az sem jelenthet gondot, ha nincs módjában bevinni a készülékét a laptop szerviz Zuglóban lévő üzlethelyiségébe, mert a szolgáltatások között szerepel a címre való kiszállás is. Emellett a már említett távoli segítségnyújtás, a szerviz szolgáltatás, a laptop tisztítás, a készülék karbantartás, az operációs rendszer telepítés, az adatmentés, a kijelző és más alkatrészek cseréje, az alaplap javítás illetve a vezérlő chip cseréje is széles szolgáltatáspaletta részét képezi. Amennyiben tehát akad otthon egy sérült készüléke vagy esetleg ha csak nem boldogul egy programtelepítéssel vagy bármi egyébbel az asztali vagy a hordozható számítógépén, akkor a laptop szerviz Zuglóban kihúzhatja a slamasztikából.

Fotó: VG / PR

Természetesen nemcsak magánszemélyek vehetik igénybe a vállalat szolgáltatásait, hanem kis- és középvállalkozások is gyakori ügyfeleknek számítanak. A PCMENTOR egyszerre két szervizhelyiséget is üzemeltet, amelyekből az egyik a Budán, a másik pedig Pesten található. Ha őket választja, akkor sosem lesz huzamosabb ideig problémája a számítógépes eszközeivel. A rendszeres karbantartás és az időnként felmerülő hibák gyors orvoslása hibamentes és biztonságos működést szavatol a számítógépének és/vagy a laptopjának. A mai világban, Ön is jól tudja, mennyire fontos, hogy zökkenőmentesen működjön minden informatikai eszköz, hiszen mindennapjainkat határozzák meg a különféle elektronikus eszközök. A laptop szerviz Zuglóban ebben a tekintetben is megkönnyítheti életét, akármire is használja főként a laptopját. Teljesen mindegy, hogy játszani szeret a gépén, információszerzésre, kommunikációra, egyéb szórakozásra használja vagy csak a munkáját végzi rajta, a szakértő informatikusokból álló csapat biztos hátteret nyújt bármilyen tevékenységéhez azáltal, hogy kifogástalan módon végzi el a szükséges javításokat, alkatrészcseréket a számítógépén vagy a laptopján.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.