BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vásárlási szokásaink, amelyek nem változnak

Ki gondolta volna, hogy lesz olyan időszak az emberek életében, amikor hiánycikk lesz a spagetti vagy a WC papír.

Úgy gondolom az utóbbi pár évtizedben megfeledkeztünk személyes higéniánkról és sokan elhanyagolták a kézmosást is, aminek az lett az eredménye, hogy a vírusok meglehetősen nagy sebességgel terjednek bolygónkon. A magas halálozási ráta természetesen egy szomorú következménye a fertőzéseknek, de nem csak egészségügyi hatásokról, hanem gazdasági változásokról is beszélhetünk.

Ki gondolta volna, hogy lesz olyan időszak az emberek életében, amikor hiánycikk lesz a spagetti vagy a WC papír. Köszönhetjük ezt az online világban terjedő álhíreknek is, azonban tény, hogy az emberek őrületes sebességgel vásárolták fel a drogériák, illetve különböző üzletek bizonyos termékeit szerte a világban.

Fotó: PR

A fertőtlenítési célokra használt szappan vagy alkoholos oldatok hatalmas népszerűségnek örvendenek napjainkban és sokan vannak közöttünk olyanok, akik áthágják akár a karatén által kijelölt szabályokat is csak azért, hogy beszerezzék ezeket az értékes termékeket.

Érdekes, hogy sok országban elfogytak a paradicsom szószok és az arcmaszkok is a polcokról, amelynek az lett az eredménye, hogy áruk az egekbe szökött.

Fotó: PR

A haj befestése, annak színének megváltoztatása főleg a nők körében elterjedt, de vannak olyan férfiak is, akik élnek ezzel a lehetőséggel küllemük megváltoztatása céljából. Alapvető emberi vágy az, hogy néha lecseréljük kinézetünket és ezt viszonylag gyorsan megtehetjük, ha hajfestékkel befestjük hajunkat.

A fertőzések megállítása céljából sok kormány nagyon szigorú intézkedéseket vezetett be és ennek következtében sokan még a fodrászukhoz sem tudtak eljutni. Nehéz úgy otthon ülni, hogy minden nap szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy hajunk egyre csak nő és nem tudjuk olyan színűre festeni, amilyenre akarjuk. A hajfesték, amelyet a drogériában kaphatunk kiváló módon orvosolja ezt a problémát.

Fotó: PR

Az olyan időkben, amikor az emberek szabad mozgása valamilyen szinten korlátozva van megnő az azok iránt a termékek iránt a kereslet, amelyek segítségével magunk oldhatunk meg valamilyen problémát. Ilyenek lehetnek a hajfestékek, a körömlakkok továbbá a különböző borotválkozáshoz használatos termékek. Milyen egyszerű is az, amikor ezekből bevásárol az ember a drogériában, hazaviszi őket és hosszú időn keresztül akár ki sem kell mozdulnia a lakásból, mert maga tud gondoskodni szépségéről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.