BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vonalkód olvasó rendszer kiépítése profi szakértőkkel

A vonalkód olvasó rendszer használatának rengeteg pozitívuma van.

A vonalkód olvasó rendszer használatának rengeteg pozitívuma van. Nem véletlen, hogy sok iparágban előszeretettel alkalmazzák, hiszen nagymértékben hozzájárul a termelékenység növeléséhez. Ahhoz, hogy a rendszer, amivel dolgozunk valóban hatékony legyen fontos, hogy profi szakértők segítségét kérjük. A Digicode munkatársai teljes körű segítséget nyújtanak és egyedi megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek.

Etikett címke gyártás igény szerint

A vonalkód olvasó rendszer kiépítésének első lépése az, hogy meghatározzuk milyen címkékre van szükségünk. Az etikett címke kínálatban sokféle változat megtalálható attól függően, hogy egyes típusok milyen sajátos jellemzőkkel bírnak. A termékek méretéből, formájából, tárolási lehetőségeiből kifolyólag nem lehet mindegyikre ugyanolyan címkét tenni. Címkézéskor nagyon fontos, hogy a törvényi előírásokkal is tisztában legyünk, hiszen ennek megfelelően kell kiválasztanunk a megfelelő méretű, anyagú és kialakítású címkéket. Természetesen előfordulhat, hogy a címke gyártással kapcsolatban egyedi igények merülnek fel, de a szakemberek ez esetben is tudnak segíteni.

Fotó: PR

Vonalkód olvasó eszköz beszerzése

Ahhoz, hogy a vonalkód olvasó rendszer tökéletes legyen nélkülözhetetlen, hogy kéznél legyen egy vagy több kódolvasásra alkalmas eszköz, aminek a segítségével másodpercek alatt fel lehet vinni az adatokat a számítógépbe. A Digicode-nál ezek megvásárlására is lehetőség nyílik. Többek között van általános, ipari és POS típus vonalkód olvasó is, így lehetőség van arra, hogy mindenki az egyéni elképzeléseinek megfelelő típust szerezze be.

Szerviz és technikai segítség

A munkatársak nem csak a rendszer kiépítésében vállalják a közreműködést, hanem a szervizelésben is. Igény esetén javaslatokat tesznek, tanácsokat adnak és technikai támogatást nyújtanak, hogy a rendszer használata hosszútávon is maximálisan ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket. Az eszközök meghibásodása esetén is lehet számítani a munkájukra, a szerelésben és az alkatrész csere lebonyolításában is segítenek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.