BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzemanyagkártyák tehergépjárművek számára – Kikövezett út a sikerhez (X)

Olyan megoldásokat keres, ami csökkenti szállítmányozási cége költségeit, támogatva ezáltal a cég növekedését?

Amellett, hogy a tehergépjárművek részére készült üzemanyagkártyák csökkentik az üzemanyagköltséget, megoldást kínálnak a fizetési és a számlázási folyamatok egyszerűsítésére cégmérettől függetlenül. Ismerje meg, hogyan tudnak az Eurowag termékek időt és pénzt megtakarítani a cégének!

A növekedés akadályai

Az Európában fuvarozó cégek számos pénzügyi nehézségbe ütközhetnek.. Az üzemanyag növekvő árai mellett az eltérő pénznemekben történő készpénzes fizetések és azzal járó adminisztrációs költségek, valamint a számlák eltérő nyelven történő megőrzése hamar nagy teherré adódhat össze. Mindez azzal járhat, hogy végül a flotta növekedésére fordítható erőforrás csökken.

PR cikk kép
Eurowag
Fotó: eurowag.com/hu

Ezen a ponton egy professzionális pénzügyi megoldás sok előnyt jelenthet. Az Eurowag üzemanyagkártya leveszi az Ön válláról azt a terhet, amit az útdíjak és az üzemanyag készpénzes kifizetése jelent, és egy teljesen biztonságos, készpénzmentes fizetést tesz lehetővé. Azon felül, hogy 26 országban nyújt útdíj fizetési lehetőséget, több mint 15.000 töltőállomáson biztosít kedvezményes üzemanyagárat egy folyamatosan bővülő hálózatban. Az Eurowag üzemanyagkártya egyszerűbbé teszi a számlák kezelést, a nyugták, blokkok adminisztrációját, támogatva ezáltal a költségek menedzselését.

Flotta mérethez igazított üzemanyagkártya

Kis méretű flottával rendelkező cégek számára, amelyek előre fizetési opciót és havi beállított költési keretet keresnek, az Eurowag EASY kártyát ajánljuk. Ehhez az üzemanyagkártyához nincsen szükség banki garanciára és rejtett költségek, díjak nélkül használható. Az Eurowag EASY kártyával egyszerűen, online adhat hozzá pénzt amikor szükséges, és azonnal élvezheti az Eurowag elfogadói hálózatának kedvezményes üzemanyagárait.

A nagy és közepes szállítmányozó cégek számára is kiemelt fontosságú a modern fizetési megoldás. Az Eurowag ONE kártya a legjobb választás az üzemanyag és az útdíjak fizetésére, tranzakciós költségek nélkül.

Az Eurowag EASY és az Eurowag ONE kártya csalás elleni védelemmel, teljes tranzakciós kontrollal rendelkezik és egy 24/7 órában elérhető ügyfélportállal támogatott. A kártya tulajdonosok számára további előnyt kínálnak a partnerszolgáltatások, mint például a jármű szervizelés vagy tisztítás, illetve elérhető számukra az Eurowag mobil applikáció, melynek segítségével tehergépjármű specifikus útvonaltervezésre van lehetőség. Mindezek mellett az Eurowag ügyfelek profitálhatnak az adóügyi szolgáltatások előnyeiből, az egyszerűbb ÁFA és jövedéki adó visszatérítési és egyéb pénzügyi szolgáltatások által.

Bármely Eurowag kártya tulajdonosa jogosult a több mint 15.000 töltőállomás elfogadói hálózat versenyképes üzemanyagáraira, a hagyományos és alternatív üzemanyagokat is beleértve. A tranzakciók könnyen nyomonkövethetőek a havi számla segítségével, miközben biztonságossá válik az eltérő pénznemekben történő fizetés, lehetővé téve azt, hogy a sofőröknek ne kelljen készpénzt tartani maguknál.

Bárhová megy, támogatjuk az úton

Az Eurowag üzemanyagkártyák az Eurowag teljes elfogadói hálózatában érvényesek, mely magába foglalja az Európa-szerte elérhető Eurowag kamion parkolókat is. Több mint 15.000 töltőállomás tartozik az elfogadói hálózatunkhoz, és folyamatosan bővülünk, hogy sose fogyjon ki az üzemanyag tankja.

Az Eurowag üzemanyagkártyák 26 országban használhatók útdíj fizetésre, beleértve alagutakat, hidakat és akár matricákat is.

Bármikor elérhető, gyors ügyfélszolgálat

Az Eurowag nem lassítja Önt le egy hosszú igénylési folyamattal. Mindössze egy kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére van szükség és azonnal a gyorsító sávban találja magát. Az Eurowag egyik ügyintézője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megtudja, milyen kihívásokkal néz szembe a cége és ennek megfelelően fog szolgáltatás ajánlani.

Felmérjük, hogy milyen egyedi igényei vannak cégének, és hogy előre feltölthető vagy utólagos fizetést (post-paid) biztosító üzemanyagkártyára van-e szüksége. Az előre feltölthető kártyánál segítünk a havi üzemanyag költési keret beállításában. A flottában lévő járműtípusoktól (valamint azok súlyától, üzemanyagfogyasztásától) függően meghatározzuk az útdíjfizetésre elkülönítendő összeget, valamint azt hogy az adott járművek jellemzően mely útdíjfizető rendszereket használják.

Az utólagos fizetést (post-paid) lehetővé tévő üzemanyagkártya kínálatunk esetében – mint például az Eurowag ONE kártya- áttekintjük vállalkozása pénzügyi helyzetét és meghatározzuk az igényelhető hitelkeretet. Amint a hitelkeret jóváhagyásra kerül, ügyintézőnk megkeresi Önt egy személyre szabott ajánlattal.

A regisztráció véglegesítését követően 4-7 munkanapon belül kiállítjuk az üzemanyagkártyákat, és már élvezheti is az előnyöket csatlakozva a 15.000 elégedett ügyfelünkhöz. Regisztráljon még ma, és tapasztalja meg, hogyan mutat jövőt az Eurowag a kereskedelmi szállítmányozási szektor számára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.