BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Részleges felújítás kezdődik Veszprém vasútállomáson

Az Európa Kulturális Fővárosa címet az idén Veszprém vármegyei jogú város nyerte el, bevonva a település és a régió intézményeit, kulturális színterének szereplőit és civil szervezeteit.

A programhoz kapcsolódva megvalósul Veszprém vasútállomás részleges felújítása, a munkálatok február 6-án kezdődnek. 

A rendezvénysorozat kapcsán a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. és a MÁV–Volán-csoport stratégiai partnerségi megállapodást köt.

A Déli Körvasút a többórás dugókra is gyógyír lehet

A Déli Körvasút projektet az Európai Bizottság kiválónak ítélte, a fejlesztésre benyújtott pályázat hivatalos EU-értékelése szerint a projekt fontosság és sürgősség szempontjából is előre sorolandó.

A vasútállomás felújításáról és az együttműködési megállapodás részleteiről tart sajtótájékoztatót dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, Nagy Bálint, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára, Ovádi Péter, Veszprém vármegye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője, Porga Gyula, Veszprém polgármestere, Markovits Alíz, a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. vezérigazgatója és dr. Pafféri Zoltán, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.