BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fodor: látjuk a kormányfő javaslatának erényeit is

Fodor Gábor az MSZP-SZDSZ egyeztetése után elmondta: ezúttal nem a hogyanra, hanem a mire keresték a választ, vagyis arra, egy politikai megoldás milyen tartalommal szülessen meg.

Az SZDSZ leszögezte álláspontját a kialakult helyzetről, elmondta a véleményét a miniszterelnök javaslatáról, valamint a szakértői kormány koncepciójáról is - idézi Fodor Gábor liberális pártelnököt a Hírszerző az MTI alapján a csütörtöki budapesti MSZP-SZDSZ-tárgyalást követő sajtótájékoztatón.

A kormányfő javaslatának látjuk az erényeit is, de az elsősorban az állami szerepvállalás túlterjeszkedésével való "szembe nem nézés" miatt nem elfogadható az SZDSZ számára - mondta Fodor Gábor, aki a liberális delegáció élén a Gyurcsány Ferenc vezette szocialista küldöttséggel egyeztetett. 

Arra a kérdésre, szóba került-e, hogy Gyurcsány Ferenccel nem hajlandóak együttműködni, Fodor Gábor azt mondta, személyi kérdésekről nem beszéltek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.