BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"A pártütőkkel szemben maximális önvédelmet kell érvényesíteni" - MDF-változatok

Az MDF-ben lezárult az elnökválasztás és nem kerül sor bosszúhadjáratra – jelentette ki Hock Zoltán elnökhelyettes. Hock szerint nem kerül sor további kizárásokra.

Bár Csapody Miklós szerint a "pártütőkkel szemben maximális önvédelmet kell érvényesíteni", az MDF elnökhelyettese a Népszabadság mai számában úgy nyilatkozott: lezárult az elnökválasztás. Mint hogy szerint már nincsenek almássysták vagy dávidisták, nincs szükség bosszúhadjáratra, további kizárásokra sem.

Elvileg tehát nem kerül sor cserékre, az Almássy Kornél támogató bázisának tekinthető Somogy megyében azonban történhet változás. Az MDF Somogy megyei elnöke ugyanis az a Balla György aki korábban azt állította: NBH-s jelvénnyel rendelkező kommandós rabolta el a küldöttgyűlés előtt és tartotta fogva egy éjszakán át. Előfordulhat, hogy Almássy fővárosi támogatói kikerülnek az országos választmányból.

A lap folyosói beszélgetésekre hivatkozva azt írja, lehetséges, hogy Dávid Ibolya meneszti az Antall József Alapítvány éléről az Almássy barátjának számító Kiss Gábort. Kisst az MDF-esek egy része azzal vádolja, hogy "fiatal, almássysta ösztöndíjasakkal vette körül az alapítványt." Boross Péter az esetleges kilépőkkel kapcsolatban úgy nyilatkozott: az MDF nem fog meghatódni, ha néhányan elhagyják a pártot

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.