BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét csúszik Orbán évértékelő beszéde - Az MSZP szerint "egy nemzet vár rá"

Március 6-án lesz Orbán Viktor évértékelője a korábban bejelentett február 20-a helyett. A kéthetes csúszást a Fidesz elnökének nemzetközi tárgyalásaival indokolta Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője - írja az MTI alapján az Inforádió.

Ez már a második időpont-módosítás: először február 18-án, azaz most szerdán délután tartották volna a Fidesz elnökének tizenegyedik országértékelését, majd ez a dátum február 20-ra, péntekre módosult.

A közlemény kiemeli, hogy a pénzügyi-gazdasági válság nyomán elengedhetetlenné vált, hogy a közép-európai országok összehangolják intézkedéseiket.

Nyakó István, az MSZP szóvivőjének reakcióját idézi az MTI alapján a Stop: "Egy nemzet vár arra, hogy Orbán Viktor végre kinyissa a száját, s végre elkezdjen beszélni, de ne úgy általában, hanem konkrétan azokról a javaslatokról, amelyeket a Fidesz programjaként fontosnak tart a válság kezelésére."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.