BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Fidesz ismét benyújtja javaslatát a távhőáfa csökkentésére

A Fidesz a jövő héten ismét benyújtja a parlamentnek a távhőáfa csökkentésére vonatkozó javaslatát, az öt százalékos áfatartalom elfogadása esetén havi 4500 forintot spórolhatnának meg a családok

A Fidesz a jövő héten ismét benyújtja a parlamentnek a távhőáfa csökkentésére vonatkozó javaslatát, az öt százalékos áfatartalom elfogadása esetén havi 4500 forintot spórolhatnának meg a családok - mondta László Tamás, a párt lakótelepi munkacsoportjának vezetője szombaton sajtótájékoztatón.

A párt honlapján található információk szerint Fidesz a jövő héten ismét benyújtja a parlamentnek a távhőáfa csökkentésére vonatkozó javaslatát, az öt százalékos áfatartalom elfogadása esetén havi 4500 forintot spórolhatnának meg a családok - mondta László Tamás, a párt lakótelepi munkacsoportjának vezetője szombaton sajtótájékoztatón.

László Tamás a távhőár mérséklésének szükségességét azzal indokolta, hogy az emberek már nem tudják fizetni a megnövekedett díjakat, illetve óriási leválási hullámot és így a távhőrendszer összeomlását eredményezné, ha nem sikerülne csökkenteni a gáz és távhő közötti versenyhátrányt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.