BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: Velem törököt fogott a Fidesz!

Az utolsó utáni pillanatig azért kell küzdeni – és én ezt teszem –, hogy az MSZP egyben maradjon. Ha kívülről azt látják, igyekszünk belső szövetségkötésre, máris nagyobb bizalommal viszonyulnak hozzánk a külső szövetségeseink is - mondta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a 168 Órának adott interjújában. Hozzátette: biztos benne, hogy Orbán börtönbe akarja vetni.

"Orbánra én politikai ellenfélként tekintek, akit szeretnék legyőzni a politikai játékszabályok keretei között. Ő viszont személyes ellenségének tart. Ne kerülgessük: Orbán Viktor engem börtönbe akar vetni. Ennek próbálnak érvényt szerezni szinte bármilyen eszközzel – most épp az ügyészséget presszionálva, felrúgva a demokratikus elveket. De a Fidesz hajtóvadászatától én még jól alszom, nem szedek nyugtatót. Velem törököt fognak - mondta Gyurcsány Ferenc.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.