BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics nem lehet oktatásügyi EU-biztos - a Fidesz sikerről ír

Navracsics Tibor meghallgatása az Európai Parlamentben egyértelmű siker volt - írja a Fidesz EP-frakciója, miután az illetékes bizottság úgy döntött, hogy a magyar jelölt nem kaphatja meg az oktatásügyet. "Az EP illetékes szakbizottságai előtt nyújtott teljesítménye az egyik legjobb volt a biztos-jelöltek között. Navracsics Tibor felkészültségét érdemben senki nem tudta megkérdőjelezni, alkalmassága mindenki számára világosság vált" - írták.

"A parlamenti szakbizottság baloldali többsége ugyanakkor módosítást javasolt a portfólió tartalmát illetően, ahogy ez várhatóan más biztosok esetében is bekövetkezik. A biztosi portfóliók részletes tartalmát illetően a bizottság elnökének kizárólagos hatáskörében van a döntés" - olvasható a Fidesz EP-frakciója közleményében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.