BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több ezren tüntetnek Vida Ildikó NAV-elnök ellen

Több ezren tüntetnek a NAV Dob utcai székháza előtt, ahonnan a tömeg a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri székháza elé vonul.

A Facebook közösségi oldalon szervezett tüntetésen alapvetően az USA-ból korrupciógyanú miatt kitiltott Vida Ildikó NAV-elnök lemondását követelik. A téren beszédet mond Vágó Gábor, Várady Zsolt (wiw alapító) és Horváth András (a NAV botrány kirobbantója). Békéscsabán és Pécsen is lesz tiltakozás.


Szelényi Zsuzsanna független országgyűlési képviselő nyílt levelet írt a nemzetgazdasági miniszternek, amelyben egyebek mellett arra vár választ, Varga Mihály kért-e, kapott-e írásos jelentést Vida Ildikótól, a Nemzeti Adó-, és Vámhivatal (NAV) elnökétől. Az Együtt elnökségi tagja ebben emlékeztetett arra, hogy a miniszter október 21-én egy nyilatkozatában azt állította, nem jutott el hozzá információ Vida Ildikó Egyesült Államokból való kitiltásáról, ugyanakkor a NAV-elnök november 5-én azt mondta, hogy ő már október 22. előtt tájékoztatta a kormányt az ügyről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.