BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közel 120 millióból tervezik a vizes vb óriás ugrótornyát

Nem spórolnak a vizes világbajnokságon: összesen 118,5 millió forintot költenek el az óriás ugrótorony megtervezésére.

Összesen 118,5 millió forintból tervezik meg a 2017-es budapesti vizes világbajnokság óriás ugrótornyát és a hozzá kapcsolódó létesítményeket. A pályázatot az Óbuda-Újlak Beruházásszervező és Fővállalkozó Zrt. nyerte - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A feladat a kiírás szerint vizes világbajnokság toronyugrás helyszíni létesítményeinek teljes körű tervezése. A tervezési helyszín a Batthyányi tértől északra eső első háztömb előtti terület, a Duna egy részét is beleértve. A tervezési feladat a helyszínből adódó mobil és végleges elemek megtervezésére egyaránt kiterjed: az alsó rakpart szélesítése, platform, ugrótorony, öltözők és egyéb kiszolgáló helyiségek biztosítása és a rendezvényt kiszolgáló ideiglenes létesítmények elhelyezése is a feladatok közé tartozik. A feladat magában foglalja a tervezői művezetést is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.