BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jönnek az újabb felhőszakadások - mutatjuk, hol

Felhőszakadások és heves zivatar söpörnek végig az országon. Már csak egy megyében van narancs riasztás, de nagyobb esők még szinte bárhol jöhetnek.

Viharok vonulnak végig az országon. Jelenleg a Székesfehérvár-Budapest-Gödöllő vonaltól északra, valamint a keleti határ mentén, Gönctől Mezőkovácsházáig van életben elsőfokú riasztás a felhőszakadások miatt. Az esők mellett heves zivatar is van, az ország északkeleti járásaiban, Nyíregyháza környékén, valamint a román határ mentén adtak ki emiatt riasztást.

A nap előttünk álló részére az Országos Meteorológiai Szolgálat a Dunától keletre mindenhova, valamint a Közép-Dunántúlra adott ki figyelmeztetést a felhőszakadások miatt, ott rövid idő alatt 25-30 milliméternél több eső eshet.

Az egész napos viharriasztás Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében van életben, ott a zivatarokat kisebb valószínűséggel károkat okozó szél vagy jégeső kísérheti.

Holnapra a viharok valószínűleg elmúlnak, keleten viszont felhőszakadások újra lehetnek: aznapra az Észak-Alföldre, Békés, Csongrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést a felhőszakadások miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.