BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jönnek a viharok, ezt a tizenegy megyét figyelmeztetik

A meleg idők utolsó néhány órájában vagyunk: pénteken még nem várható rossz időjárás az országban, szombatra viszont már tizenegy megyére adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést a viharok miatt.

Lassan vége a nyárias időjárásnak: következő órákban még nem várható rossz idő, csak késő estétől már jöhetnek zivatarok, egyelőre mindössze Délnyugat-Magyarországon, de az igazán rossz idő holnap jön. Szombatra az ország középső részein várhatóak zivatarok, az OMSZ tizenegy megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést.

Budapesten és Pest megyében, a teljes Dél-Alföldön, valamint Jász-Nagykun-Szolnok, Heves, Nógrád, Komárom-Esztergom, Fejér, Tolna és Baranya megyét figyelmeztetik a szombati rossz időre. Ezeken a helyeken jöhetnek heves zivatarok, amit kisebb eséllyel jég vagy károkat okozó szél is kísérhet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.