BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rábólintottak a csendrendeletre: íme a IX. kerületre vonatkozó új szabály

Elfogadta a IX. kerületi szórakozóhelyek nyitva tartásáról szóló rendeletet a ferencvárosi képviselő-testület – értesült a Magyar Nemzet.

Elfogadta a IX. kerületi szórakozóhelyek nyitva tartásáról szóló rendeletet a ferencvárosi képviselő-testület – értesült a Magyar Nemzet. E szerint a vendéglátóhelyek vasárnaptól csütörtökig 23 óráig, míg pénteken és szombaton éjfélig lehetnek nyitva. Ettől eltérni csak jegyzői engedéllyel lehet, ezt azonban bármikor visszavonhatják, ha például egy ház lakói kérik.

A lap információi szerint a szabályozás nem vonatkozik azokra a területekre, amelyek a világörökség részét képezik. Azoknak a vendéglátóhelyeknek pedig, amelyeknek jelenleg is van éjszakai működési engedélye, nem kell ismét kérvényezniük a 23 óra utáni működést. A IX. kerületben tegnap elfogadott rendelet mától már hatályos.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.