BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizennégy újabb magyar állampolgárnál mutatták ki fertőzést

Összesen 83 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 4-en vannak lélegeztetőgépen.

Tizennégy újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4293 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – koronavírus.gov.hu.

Nincs újabb elhunyt, az elhunytak száma változatlanul 595 fő, 3220-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 478 fő. Az aktív fertőzöttek 37 százaléka, az elhunytak 60 százaléka , a gyógyultak 48 százaléka budapesti. 83 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 4-en vannak lélegeztetőgépen.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az általános szabályok változatlanok: továbbra is viselni kell a maszkot az üzletekben, a tömegközlekedésben és továbbra sem tartható 500 fő feletti zenés, táncos rendezvény. A kormány ugyancsak a járvány fellángolásának elkerülése érdekében döntött úgy, hogy nem tartja meg az augusztus 20-i központi rendezvényeket és a tűzijátékot sem.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.