BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét több mint kilencszáz új fertőzöttet találtak itthon

Elhunyt 9 beteg – heten közülük hetven év felettiek – így az elhunytak száma 718 főre emelkedett Magyarországon.

Összesen 927 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 22 127 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – írja a koronavirus.gov.hu.

Elhunyt 9 beteg – heten közülük hetven év felettiek – így az elhunytak száma 718 főre emelkedett, 4945-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 16 464 fő. Az aktív fertőzöttek 38 százaléka, az elhunytak 55 százaléka, a gyógyultak 39 százaléka budapesti. 577 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 30-an vannak lélegeztetőgépen.

Fotó: VG

Szeptemberben hagyományos munkarendben, de szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődött el a tanév, csaknem hatezer köznevelési intézmény több, mint tizenháromezer feladatellátási helyén. Az operatív törzs jelenleg 28 óvodában és 8 iskolában rendelt el rendkívüli szünetet, 194 osztálynál és 7 teljes iskolánál pedig digitális munkarendet a koronavírus-megbetegedések miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.