BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Taylor Swift, The Weeknd invited to join Oscars panel(FILES) US singer Taylor Swift poses in the press room after winning six awards at the 50th Annual American Music Awards at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, on November 20, 2022. Music megastars Taylor Swift and The Weeknd are among showbiz people invited to join the organization that votes on who gets Oscars, the body said on June 28.Other invitees include Daniel Kwan and Daniel Scheinert, who directed "Everything Everywhere All at Once," which won seven Oscars this year including the prize for best picture.The Academy of Motion Picture Arts and Sciences said its new crop of members of Tinseltown's most elite club numbers 398 people. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Birtokháborítás miatt letartóztattak egy nőt Taylor Swift Rhode Island-i otthona előtt

Azt nem tudni, hogy az énekesnő otthon volt-e a gyanúsított letartóztatásakor.

Július 3-án, hétfő délután érkezett bejelentés a rendőrséghez arról, hogy Taylor Swift Rhode Island-i ingatlanánál birtokháborítás történt. A középkorú nőt állítólag korábban már többször figyelmeztették a rendőrök, hogy maradjon távol az énekesnő birtokától.  

New,York,,Ny,,Usa,-,December,13,,2019:,Taylor,Swift
Fotó: Shutterstock

A TMZ megszerezte azokat a fotókat, amelyeken a gyanúsított megbilincselése látható Taylor birtokának bejárati kapuja előtt. 

Az oldal által megszerzett bírósági dokumentumok szerint az 54 éves Kimberly Meyert tartóztatták le, akit birtokháborítás vétségével vádoltak meg. 

A nőt kiengedték az őrizetből, de július 14-én újra bíróság elé kell állnia.

Azt nem tudni, ki hívta ki a rendőrséget, de a szemtanúk szerint Swift biztonsági őrei többször felszólították a nőt, hogy távozzon, aki erre nem volt hajlandó. Egy, a helyzetet jól ismerő forrás elmondta, hogy Taylor a július 4-i hosszú hétvégén a házban tartózkodott, bár nem világos, hogy valóban otthon volt-e a letartóztatás idején.

Az évek során már több letartóztatásra is sor került az énekesnő háza előtt, egy 2019-ben őrizetbe vett férfinél állítólag ütőt, kesztyűt, pengét és feszítővasat is találtak. 

Borítókép forrása: AFP

Taylor Swift turnéját annyian akarják látni, hogy megdönthet minden bevételi rekordot

Az énekesnő koncertjeire a másodlagos piacon a többszörösét elkérik egy jegy áráért.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.