BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
France, Paris, area listed as World Heritage by UNESCO, Place Vendome, Piaget watches and jewelry (Photo by GARDEL Bertrand / hemis.fr / hemis.fr / Hemis via AFP)

Kirabolták Párizs híres ékszerüzletét – videó

Mintegy 15 millió euró értékben rabolták ki a híres Piaget ékszerüzletet. A bűncselekmény során nem történt személyi sérülés.

Kirabolták kedden Párizsban a híres Piaget ékszerüzletet, a három elkövető 15 millió euró (5,8 milliárd forint) értékű zsákmánnyal távozott — közölte a francia ügyészség. 

France, Paris, area listed as World Heritage by UNESCO, Place Vendome, Piaget watches and jewelry (Photo by GARDEL Bertrand / hemis.fr / hemis.fr / Hemis via AFP)
Fotó: AFP

A bűncselekmény kedden, délután egy órakor történt a párizsi operaház közelében lévő üzletben. A tettesek észrevétlenül távoztak. A helyi RTL televízió tudomása szerint az elkövető két szürke öltönyt viselő férfi és egy zöld ruhás nő volt. Legalább egyiküknél fegyver volt. 

A rablás során nem történt személyi sérülés, a rendőrség a történtek nyomán lezárta a bűncselekmény helyszínét. A nyomozást az ügyben a bűnszervezetekre szakosodott egység vette át. Április végén három ismeretlen motoros elkövető rabolta ki a Vendome téren lévő, luxuscikkeket árusító Bulgari üzletet, több millió euró értékű portékát lovasítva meg.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.