BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kezdődik a tisztogatás a Twitternél

Két vezetőjétől megválik a cég, és leállítják a munkaerő-felvételt is.

Parag Agrawal, a Twitter vezérigazgatója csütörtökön az alkalmazottaknak küldött levélben tudatta, távozik a fogyasztói és az árbevétellel foglalkozó osztályának vezetője a közösségi médiavállalat éléről, miközben Elon Musk azon dolgozik, hogy lezárja a cég felvásárlását - számolt be a levél ismeretében a Reuters.

Elon Musk &Twitter
Fotó: Anadolu Agency /AFP

Kayvon Beykpour, aki a Twitter fogyasztói részlegét vezeti, csütörtökön egy tweet-folyamban közölte, hogy a távozás nem az ő döntése volt.

 „Parag megkért, hogy távozzak, miután tudatta velem, hogy más irányba akarja vinni a csapatot" – írta.

A másik érintett Bruce Falck, aki öt év után távozik a cégtől. Ugyancsak tweetben köszönetet mondott csapatának és a Twitteren dolgozó partnereinek. „A ti kemény munkátoknak köszönhetően tudtuk elérni az eredményeket, amelyeket elértünk – a negyedéves bevételek nem hazudnak. Guglizzátok meg" – tweetelte.
Az e-mailben a cég vezérigazgatója azt is tudatta, hogy a Twitter leállítja a legtöbb munkaerő-felvételt, és felülvizsgálja az összes meglévő állásajánlatot, hogy eldöntse, van-e közöttük olyan, amelyeket „vissza kell-e vonni".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.