BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Befektetési termékeket árul a Kinizsi Bank

Befektetési szolgáltatásokkal bővítette termékpalettáját a Kinizsi Bank – tudta meg a Világgazdaság. Besenyei Zoltán, a hitelintézet ügyvezető igazgatója lapunkkal közölte: első lépésben szélesítették a függő ügynöki hálózatot, a veszprémi fiók mellett Ajkán, Tapolcán és Budapesten tették közvetlenül elérhetővé a szolgáltatást. Jelenleg elsősorban a TakarékInvest termékpalettáját kínálják ügyfeleiknek, a jövőben ugyanakkor saját konstrukciók kifejlesztését is tervezik.

A Kinizsi Bank – mutatott rá Besenyei Zoltán – mint takarékszövetkezeti múlttal rendelkező hitelintézet eddig kevésbé volt jelen a befektetési szolgáltatások területén, holott az ügyfélkörének az összetétele nem tér el a nagy kereskedelmi bankokétól. Ezzel a lépéssel tehát teljessé kívánták tenni a termékpalettát, gondolva az innovatív pénzügyi termékek iránt érdeklődők igényeire is. Az új szolgáltatásoknál is szem előtt kell tartani ugyanakkor, hogy az ügyfelek bizalma, elégedettsége változatlanul fennmaradjon, így csak olyan konstrukciókat értékesítenek, amelyeket az ügyfelek tökéletesen átlátnak, kockázatával tisztában vannak – hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

A Közép-Dunántúl régióban működő, a nagyvázsonyi takarékszövetkezetből két éve átalakult, 100 százalékban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Kinizsi Bank mérlegfőösszege az első fél év végén meghaladta a 32 milliárd forintot, ez 26 milliárdos betétállománnyal és 13 milliárdos hitelállománnyal párosult. A 16 fiókos hálózatot működtető hitelintézet 17,5 ezer lakossági és vállalkozói számlát vezet, ebben az évben több mint ezer darabbal növelték ezek mennyiségét. A számlavezető lakossági ügyfelek négyötödének van internetbanki szerződése. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.