BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KAIROSZ: Garantált Eurós Jövedelem

Egy gazdasági, pénzügyi strukturális válság okozta bizonytalan környezetben az emberek biztonság iránti vágya megnő, azaz a kockázat- és veszteségkerülési attitűd jellemző. Az ellentmondásos hírek között azonban akár egy kisebb fellendülésre is utaló változás a változatos befektetési lehetőségek felé fordulásra, de egyben további biztonságot nyújtó, úgynevezett intézményi pénzügyi garanciát tartalmazó szolgáltatások keresésére ösztönöz.

Az egymásnak ellentmondó ügyfélelvárások így olyan hibrid termék kialakítását tették lehetővé, amelynek egyik fő üzenete a nyugdíjaskori életszínvonal fenntartásához történő hosszú távú hozzájárulás. Ez az összetett megoldás a jövő autóipari csúcstechnológiájához hasonlóan kombinálja a haladást – akár instabil környezetben, pénzügyi dugók megjelenésekor –, illetve a viharmentes autósztrádán való előrejutást, méghozzá kedvező költségszint mellett.

Az elöregedő társadalmak és ebből fakadóan az európai nyugdíjrendszerek általános problémájára azok állami átalakítása csak részben adhat választ, és nagyszámú csoportok érdekei sérülhetnek, akármelyik megoldást is választják. Az igazi lépés, hogy egyénileg is előtakarékoskodunk saját jövőnk vagy gyermekünk pályakezdésének, egyetemi tanulmányainak a finanszírozása érdekében, hiszen ez mindenkinek a saját döntésén múlik.

Magyarország eurózónához csatlakozása közeledtével fokozottabban előtérbe kerülnek a jövedelmező eurós megtakarítási lehetőségek, ezáltal a lejárati szolgáltatást befolyásoló árfolyamkockázat megszüntetésének vagy csökkentésének igénye és lehetősége.

Az ING a BROKERNET Csoporttal közösen, a fentiek figyelembevételével már 2009 végén megkezdte egy új, euróalapú, tőke- és járadékgarantált szolgáltatás, egy biztonságos, mégis innovatív pénzügyi struktúra bevezetését. A KAIROSZ esetén – a költségtől függetlenül, s miután a hozam változékonysága sem befolyásolja a nyújtott garanciát – az ügyfél nem veszíthet: befizetett rendszeres díjait az utolsó eurócentig biztosan visszakapja a lejáratkor, a globális pénz- és tőkepiacok extrém változása esetén is. Ez a biztonsági megoldás a veszteség megjelenését az ING vállára rakja, miközben a nyerés lehetőségét megnyitja bármely ügyfél számára.

A KAIROSZ lejárati kifizetése után a jogosult kamatadó-fizetésre nem kötelezett, továbbá a haláleseti szolgáltatás nem képezi a hagyaték részét, így minden esetben adó-, járulék- és öröklésiilleték-mentes a hatályos szabályozás alapján. A KAIROSZ lejárati garanciája ezért optimális biztonsággal teszi tervezhetővé a privát nyugdíjunkat, vagy gyermekünk önálló életkezdését is hatékonyan támogathatjuk a garantált KAIROSZ programmal.

A garancia nyújtására úgy kerül sor, hogy a rendszeres díjfizetés keretében széles körű befektetési lehetőségeket – 5 részvény + 1 kötvény eszközalapot – biztosít a konstrukció az ügyfelek számára. Az immár euróban előre tervezhető kifizetések mellett a rendszeres takarékoskodástól elkülönítetten kezelve, eseti befektetésekkel az ING és a QUANTIS további 21 eszközalapjában nyílnak kedvező lehetőségek még nagyobb hozam elérésére.



KAIROSZ-ügyfélkedvezmények

(rendszeres díjfizetésre is elérhetők)

A vételi/eladási árkülönbség 0%

A visszavásárlási érték már az első év után megjelenik

Évente 12-szer lehet váltani az eszközalapok között, mindezt költségmentesen

Rugalmas igazodás lehetősége nehezebb anyagi szituációban a díjcsökkentés, részleges visszavásárlás vagy a díjfizetési átütemezés segítségével


A vételi/eladási árkülönbség 0%

A visszavásárlási érték már az első év után megjelenik

Évente 12-szer lehet váltani az eszközalapok között, mindezt költségmentesen

Rugalmas igazodás lehetősége nehezebb anyagi szituációban a díjcsökkentés, részleges visszavásárlás vagy a díjfizetési átütemezés segítségével

-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.