BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Remek decembert zárhat a Wall Street

Az amerikai részvénypiac számára a december eddig jó hónap volt, úgyhogy a héten bekövetkezett trendtörés nem túlságosan zavarja a kereskedőket.

Szerző: Tradenet Global

A Wall Street az elmúlt napokban is ki tudott csikarni némi emelkedést, és a hónapban már 5% körüli hozamot ért el. Ha nem jön semmi váratlan hír, ami megrémítené a kereskedőket, akkor nagyon úgy néz ki, hogy a három vezető index kétszámjegyű növekedéssel zárja az évet.

Szerdán a tekintetek Spanyolország felé fordultak, miután a Moody’s bejelentette az ország leminősítésének kilátásba helyezését. A hír azonban nem keltett túl nagy meglepetést. A nap végére az indexek 0.5%-os esést mutattak, miután az első órában emelkedésnek indultak.

Csütörtökön a kereskedés a heti új munkanélküliek számával, a megkezdett építkezésekkel és a Philly Fed indexszel kezdődik.

S&P500 (SPY)

Tegnap a napon belüli kimerülésről írtunk az S&P 500 indexen, és tegnap ezek az első jelek egy teljes napi gyertyán át mutatkoztam meg. Az index a napot gyengén kezdte, nap közben emelkedett, majd ismét zuhanás felé vette az irányt. Az első támasz 120.39-nél található, és ha az index ez alá esne, valószínűleg tesztelni fogja a 117.50-es novemberi mélypontot.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.