BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jó híre miatt választotta Székesfehérvárt a német Gealan

Átadták a németországi székhelyű Gealan Formteile GmbH székesfehérvári műanyagipari gyártócsarnokát, a Sóstói Ipari Parkban található üzembe mintegy kétmillió eurót (hatszázmillió forint) fektettek be.

Gerhard Laubmann a Gealan ügyvezető igazgatója elmondta, hogy befektetési döntésükben nagy szerepe volt Magyarország jó hírének, hiszen hazájában az egykori keleti blokk országai közül a legnyitottabb és legfejlettebb országok egyikeként tartják számon. Emellett fontos érv volt, hogy korábban Székesfehérváron választott telephelyet nagy vevőik közül a Harman-Becker és a Hungarian Sound System (HSS) Kft. is.

Dömsödi Gábor a Gealan HungaryPlast Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a gyárban jelenleg 65en dolgoznak. Jellemzően hangszóró alkatrészeket gyártanak, ezen kívül műanyagipari hegesztéseket végeznek és purhabosítási eljárással is foglalkoznak.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.