BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Delta Air Lines az amerikai tőzsdék nyitása előtt teszi közzé negyedéves eredményeit. A légitársaság 10,5 milliárd dolláros bevételt érhetett el az időszakban, ami 2 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest.

Az amerikai bankok közül elsőként publikálja gyorsjelentését a JP Morgan. A cégtől 24 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa alapján, nettó eredménye pedig 5,3 milliárd dollár lehetett.

A Norwegian Air Shuttle negyedéves jelentését publikálják. A skandináv légitársaság 6,5 milliárd norvég korona bevételt érhetett el, működési eredménye pedig 1,1 milliárd korona lehetett.

A Bank of England első kamatdöntését hozza meg az EU-tagságról szóló referendum után. Mark Carney jegybankelnök többször jelezte: hónapokon belül kamatot vághatnak, ezzel segítve a sokkolt gazdaságot.

Az Egyesült Államokban a múlt héten frissen benyújtott munkanélkülisegély-kérelmek számát közlik. A piacon 265 ezer új bejelentésre számítanak, ami 11 ezerrel lenne magasabb az előző adatnál.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.