BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Publikálja negyedéves számait a Hasbro. A játékgyártó bevétele 858 millió dollár lehetett az április–júniusi időszakban, ami 7 százalékos növekedés. Egy részvényre jutó eredménye pedig 29 centre rúghatott.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt teszi közzé második negyedéves eredményeit a Bank of America, amely elemzők szerint 20,4 milliárd dolláros bevételt és 36 centes egy részvényre jutó eredményt érhetett el.

Az IBM amerikai piacok zárása után teszi közé gyorsjelentését. A technológiai cég bevétele 20 milliárd dollár lehetett az elemzők szerint, ami 4 százalékos csökkenés az előző év azonos negyedévéhez képest.

A Netflix is közzéteszi negyedéves számait. A vállalattól 2,11 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 28 százalékos növekedés év/év alapon. Egy részvényre jutó eredménye pedig 2 cent lehetett.

A Yahoo ma kijövő negyedéves jelentésében 1,08 milliárd dolláros bevételt és 10 centes egy részvényre jutó eredményt látnának szívesen az elemzők. Mind a bevétel, mind a profit szintjén csökkenés jöhet az előző évihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.