BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Nemzetközi Valutaalap közzéteszi legfrissebb globális gazdasági előrejelzését, az áprilisi World Economic Outlook rövid felülvizsgálatát. Legutóbb 3,2 százalékos globális GDP-növekedést prognosztizáltak 2016-ra.

Németországból érkezik a júliusi ZEW gazdasági hangulatindex, amely júniusban 6,4 pontról 19,2 pontra ugrott, miközben a piacon romlásra számítottak. A Brexit-sokk után most 9,5 pontot várnak az elemzők.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Goldman Sachs. Az amerikai bank 7,6 milliárd dolláros bevétellel és 3,89 dolláros egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta az időszakot.

Publikálja második negyedéves számait a Johnson & Johnson. A vállalattól 18 milliárd dolláros bevételt és 1,67 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa alapján.

A tőzsdezárás után közzéteszi gyorsjelentését a Microsoft is. Az amerikai szoftveróriás bevétele 22,1 milliárd dollár lehetett, egy részvényre jutó eredménye pedig 56 centre rúghatott az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.