BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 7,1 millió hordós csökkenésről számoltak be. Becslések szerint a heti EIA-adat 2 millió hordós nyersolajkészlet-növekedést fog mutatni.

A Magyar Nemzeti Bank közzéteszi decemberi ülésének jegyzőkönyvét, ahol nem változtatott a kamatokon, ugyanakkor úgy döntött, 2017 márciusáig 750 milliárd forintra apasztja a három hónapos betétek állományát.

A lengyel jegybank kamatmeghatározó ülést tart. Az irányadó ráta 2015 márciusa óta 1,5 százalékon áll. A várakozások szerint 2017 első kamatdöntése során sem változtatnak az alapkamat szintjén.

Az Egyesült Királyságban az ipari termelés novemberi számait teszik közzé. A termelési volumen három hónapja csökkenést mutat, sőt októberben váratlanul 1,3 százalékot esett havi összehasonlításban.

Az Egyesült Királyságban a novemberi külkereskedelmi mérleg alakulásáról is beszámolnak. Októberben 1,97 milliárd fontra rúgott a mérleg hiánya, ez novemberben 3,5 milliárdra emelkedhetett a várakozások szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.