BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon  a novembe­ri ipari termelési adatok második becslését közli a KSH. A nyers adat szerény növekedésről adott számot: éves összehasonlításban mindössze 0,6 százalékkal nőtt a termelési volumen.

Az Európai Központi Bank  jegyzőkönyvet tesz közzé. De­cemberben 2017 végéig meghosszabbították az eszközvásárlási programot, azonban áprilistól 80-ról 60 milliárd euróra csökkentették annak havi keretösszegét.

Németországban  a 2016. évi bruttó hazai össztermék első becslését teszi közzé a Destatis. A várakozások szerint a 2015-ös 1,7 százalékos GDP-növekedés után tavaly 1,8 százalékkal bővülhetett a német gazdaság.

Az USA-ban,  különböző eseményeken megszólal a Federal Reserve több regionális elnöke, köztük Robert Kaplan, Patrick Harker, James Bullard és Dennis Lockhart. Beszédükben a jövőbeli kamatemelésekről is szó eshet.

Az Egyesült Államokban  közzéteszik a decemberben tartós munkanélküli-segélyért folyamodók számát és a friss munkanélküliek számát összesítő statisztikákat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.