BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Prémium kategóriában az Opus részvényei

Az Opus Global Nyrt. részvényei 2017. október 3. napjától Prémium kategóriás részvényeknek minősülnek a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatójának határozata alapján.

Az Opus Global Nyrt. részvényei 2017. október 3. napjától Prémium kategóriás részvényeknek minősülnek a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatójának határozata alapján – olvasható a BÉT oldalán.

„A prémiumkategóriába sorolásra tekintettel Társaságunk a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdei kereskedésében való forgalomban tartása során 2017. október 3. napjától a Magyar Nemzeti Bank által elfogadott nyelvek közül magyar és angol nyelven tesz eleget valamennyi, a hatályos magyar jogszabályok, illetve a Budapesti Értéktőzsde Zrt. szabályzatai alapján a tájékoztatási kötelezettségének” – írja az Opus.

Az Opus kiemelte: „tájékoztatjuk tisztelt Részvényeseinket, hogy a Szabályzat 18.3 pontja alapján a kötelezően feltüntetendő események idén már megvalósultak, erre való tekintettel Társaságunk nem tesz közzé 2017. évre vonatkozó eseménynaptárt”.

Prémium kibocsátóként 2018. január 1-ig a Társaság közzéteszi a 2018. évre vonatkozó eseménynaptárt a BÉT Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzata szerint.

https://www.vg.hu/penzugy/portfolioba-illo-elemekkel-bovulne-az-opus-global-2-633475/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.