BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mínuszban nyitott a BUX

A BUX 43 599,29 ponton nyitott csütörtökön.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,40 pontos csökkenéssel, 43 599,29 ponton nyitott csütörtökön.

A szerdai záró értékéhez képest minimálisan gyengült.

Csökkenést várt az elemző a nyitás előtt

A nemzetközi befektetői hangulat kissé bizonytalan, ezért enyhe csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.

Török Lajos kommentárjában közölte, a vezető részvények közül az OTP árfolyamában továbbra is a 14 380 forintos történelmi maximum jelent ellenállási szintet, míg a támasz 14 000 forintnál van. A Mol árfolyamában a támasz 2900 forintnál, az ellenállás pedig 3000 forintnál húzódik. A Richter árfolyamában annak ellenére folytatódott a korrekció, hogy a vállalat folytatta a saját részvény vásárlásokat. Az elemző szerint a gyógyszergyártó cég árfolyamában a támasz szint 5800 forintnál van, ennek letörése esetén 5600-5650 forintig eshet a részvény jegyzése. Az ellenállás pedig továbbra is 6000 forint közelében van.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.