BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Optimista hangulattal indítja a napot a BUX

Enyhén felfelé mozdult a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a mai kereskedés kezdetén. A BUX 0,63 százalékos plusznál jár, a BÉT forgalma 328 millió forint.

A vezető részvényeket zöld felfelé mutató nyilak kísérik. Mérsékeltebben erősödik a Magyar Telekom és a Mol. Előbbi 0,76 százalékot emelkedik, ami 333 forintot jelent részvényenként, utóbbi 0,48 százalékos növekedésnél jár a nyitás utáni percekben, ami 2902 forintos árfolyamot jelent. Hasonlóan indított az OTP és a Richter is. A bankpapírok 8430 forinton forogtak nem sokkal a kereskedés kezdetén, ami 0,6 százalékos pluszt jelent. A gyógyszer részvények 7295 forintot kóstálnak, ez 0,9 százalékos erősödésnek felel meg.

A forint kis mértékben veszít az értékéből a budapesti kereskedés kezdetén. 0,16 százalékos a gyengülés a dollárral szemben, ami 397,185 forintos árfolyamot jelent.

Egy euróért 403,5234 forintot kell adni, ez 0,13 százalékos értékvesztésnek felel meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.