BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szakad a Magyar Telekom

Szerdán is a keddi trend folytatódott a pesti börzén. A Magyar Telekom részvényei szerda reggel is folytatták a napok óta tartó gyengülést, a Richter azonban változatlanul felfelé tör.

Erősödéssel indította a napot szerdán a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe, a BUX, 0,2 százalékkal, 70 752 pontra nőtt a tőzsdenyitás utáni percekben.

Telekom _VEZ434820231016 Budapest Budapesti Értéktőzsde  BÉT Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG20231016 Budapest Budapesti Értéktőzsde  BÉT Fotó: Vémi Zoltán  VZ  Világgazdaság  VG
Szakad a Magyar Telekom / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Az erős oldalon az OTP 0,5 százalékkal, 17 780 forintra, míg a Richter 0,7 százalékkal, 9535 forintra drágult.

Gyengült viszont a Mol és a Magyar Telekom is, az előbbi 0,7 százalékkal, 2836, az utóbbi 0,6 százalékkal, 1018 forintra. A távközlési papírok esetében zavarba ejtő, hogy a sajátrészvény-vásárlási program – valószínűleg a fix ügyletek magas aránya miatt – mennyire nem váltotta be a befektetők reményeit. Immár napok óta lefelé tart a Telekom kurzusa.

Equilor Trader

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor!
A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt.

Veszített erejéből a forint is. Az euróért 396,7 forintot adtak reggel a bankközi devizapiacon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.