BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A William Hill-t is is utolérte a NAV blokkolása

Az utolsó nagy online fogadóirodát is elérte a NAV blokkolási hulláma, így hamarosan már a William Hill oldalain sem lehet majd tippelni.

„Az érintett honlapon olyan játékban lehet részt venni, amely szerencsejátéknak minősül, annak szervezésére azonban az adóhatóság nem adott engedélyt, ezért ezen játékok tiltott szerencsejátéknak minősülnek” – írta határozatában a NAV, amely 90 napra rendelte el az oldal hozzáférhetetlenné tételét.

A korábban már blokkolt honlapokhoz hasonlóan a William Hill is Gibraltáron van bejegyezve, a gibraltári kormány engedélyével rendelkezik és a gibraltári szerencsejáték-bizottság által van szabályozva.
„A londoni székhelyű William Hill kétségkívül a világ egyik legismertebb sportfogadó irodája, és nem véletlenül: az 1934-ben William Hill által alapított több mint 2300 fogadóirodával rendelkezik az Egyesült Királyság és Írország területén, több évtizedes tapasztalatukat pedig 1998-ban induló, internetes oldaluk kifejlesztésében is kamatoztatták” – olvasható a hathárom.com oldalon.

A megtett téteket tekintve a William Hill jelenleg a világ legnagyobb offline, valamint a második legnagyobb online fogadóirodája. A céget jegyzik a londoni értéktőzsdén, piaci kapitalizációja megközelíti a 2 milliárd angol fontot. A társaság alkalmazottainak létszáma meghaladja a 16 ezer főt. Honlapjuk számtalan nyelven, így a magyar mellett angolul, franciául, spanyolul, németül, hollandul, dánul, svédül, törökül, lengyelül, oroszul, japánul és görögül is rendelkezésre áll, bár az ügyfélszolgálat hazánkban csak angol nyelven érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.