BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Vatera ötezer tétellel elindította a saját műtárgypiacát

Tematikus aloldallá szervezte a Vatera a műtárgyakat Vatera Galéria néven, jelenleg 5000 műtárgy található a portálon a francia barokk szekrényektől kezdve az ezüst étkészleten át a kortárs alkotásokig. A portál azt ígéri, hogy a folyamatosan változó online katalógus minden darabjának eredetiségére garanciát vállalnak a szakértő eladók.

Magyarország első online műtárgykereskedői utcája jött létre a Vatera Galéria elindulásával. A már több mint egy éve újra magyar tulajdonban lévő Vatera az egyik legrégebbi platform, ahol sokan kezdtek el online kereskedni műtárgyakkal, az új szekció beindításával azonban a piactér most új irányok felé nyit – közölte a cég. 

A Vatera Galérián ötezer műtárgy között böngészhetnek az érdeklődők / Fotó: Vatera

Jelenleg mintegy ötezer kiemelkedő minőségű antik, modern és kortárs műtárgy, dísztárgy és lakberendezési tárgy érhető el a Vatera Galériában tizenhárom kategóriában, közöttük aukcióra bocsátott, illetve fix áras tételek egyaránt megtalálhatók. Az itt elérhető tárgyak eredetiségét a szakértő eladók, galériák pénzvisszafizetési garancia vállalásával szavatolják. Várkonyi Balázs, a Vatera ügyvezetője elmondta, hogy már évek óta tapasztalják a műtárgyak iránti online kereslet fokozódását, amely tovább erősödött azáltal, hogy a Z generáció képviselői egyre nagyobb arányban képviseltetik magukat a munkaerőpiacon.

 A Vatera Galéria elindításával az volt a célunk, hogy az online műkereskedelem Falk Miksa utcáját keltsük életre, amely képes kielégíteni akár az otthonaikat régi, de makulátlan állapotú tárgyakkal szebbé tenni kívánókat, akár a befektetési célból műtárgyat, régiséget kereső felhasználókat, és jól elkülönül a Vatera alapkategóriáinak kínálatából, amelyek továbbra is az online kincskeresés ideális platformja maradnak.” 

Néhány ezres akvarelltől a többmilliós aranyforintig

A Vatera Galéria egy olyan platform, ahol több mint ezerháromszáz festmény közül válogathatnak az érdeklődők. A kínálat minden darabja minőségi és prémiumkategóriás, ugyanakkor széles árkategóriát lefed, így az elérhetőbb árú festmények, grafikák éppúgy megtalálhatók, mint a gyűjtők által keresett ritkaságok.  

A Vaterán hagyományosan októbertől december végéig, illetve februártól májusig van a gyűjtemények és műtárgyak szezonja, így várhatóan a Vatera Galéria eladásai is ezekben az időszakokban lesznek a legerősebbek. 
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.