BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A 267-es eurószint alá is benézhet a forint

Kedden kora reggel stabilizálódott a forint: az eurót 267,05 forinton jegyezték a nemzetközi deviza kereskedelemben, hétfőn későn este 267,14 forint/euró volt az árfolyam.

Kereskedők szerint a forint a következő napokban is viszonylag szűk sávban, 265-275 forintos euró árfolyam között fog ingadozni. A piacok óvatosak az euróövezeti pénzügyminiszterek hétfő délután kezdődött tanácskozása előtt.

Hasonló folyamatok jellemzik a térség fontosabb devizáit is, a cseh korona és a zloty is minimálisan erősödött az euróhoz képest kedden kora reggel, a piacok alakulását itt is alapvetően a nemzetközi hangulat befolyásolja.

Kedd reggel az euró 4,012 zlotyt ért, hétfőn későn 4,017-et. A cseh koronát 25,83 korona/euró árfolyamon jegyezték kedden kora reggel, hétfőn későn egy euró 25,83 koronát ért.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.