BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Pénteken közzéteszi negyedéves eredményeit a Tiffany. A januárban zárult negyedévre 1,22 milliárd dolláros bevételt és 1,41 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők a Reuters konszenzusa szerint.

A piaczárást követően a Standard & Poor’s felülvizsgálja Magyarország hitelminősítését. A piacok szerint egyelőre várni kell még a felminősítésre, leghamarabb a Fitch Ratings lépheti azt meg májusban.

Az USA-ban a Michigani Egyetem által készített márciusi fogyasztói bizalmi index előzetes becslését közlik. A várakozások szerint kissé javulhatott a hangulat februárhoz képest, az index 92 pont fölé nőhet.

A Fed nyíltpiaci bizottságának két meghatározó tagja, William C. Dudley és James Bullard is felszólal ma különböző eseményeken. Beszédeikből újabb iránymutatásokat kaphatunk a kamatemelésekkel kapcsolatban.

Publikálja negyedéves eredményeit a Generali Biztosító. A december végén zárult negyedévet 731 millió eurós működési eredménnyel és 577 millió eurós nettó eredménnyel zárhatta a társaság az elemzők szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.