BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési it-hírek

A Kopint-Datorg üzemelteti az Agrinf rendszert

A Kopint-Datorg Rt. nyerte az Agrárintervenciós Központ hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárását. Feladata az ajánlatkérőnél működő Agrinf számítástechnikai információs rendszer szoftverkövetése és üzemeltetése. A nyertes ajánlattevő által kért vállalkozási díj az Agrinf rendszer üzemeltetésére a szerződéskötéstől a 2002. év végéig 11 825 000 forint + áfa, az Agrinf rendszer szoftverkövetésére a szerződéskötéstől 2002. év végéig 42 100 000 forint + áfa. A 2003. és 2004. években a vállalkozási díj a tárgyévet megelőző évre időarányosan vetített teljes összegű vállalkozási díjnak a - KSH által közzétett - hivatalos fogyasztói árindexszel növelt összege. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Áttérés a kormányzati iratkezelő új verziójára

A FreeSoft Budapest Szoftverfejlesztő Kft. nyerte a Gazdasági Minisztérium (GM) hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárását, melyre egy ajánlat érkezett. A beszerzés tárgya: a kormányzati iratkezelő rendszer új verziójának alkalmazásba vétele és teljes kiterjesztése az intézményben, valamint áttérés az új verzióra a minisztérium és a GM Gazdasági Igazgatóság területén. Az ellenszolgáltatás összege: 25 100 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)





Pályázat tiszti főorvosi informatikai rendszerre

Nyílt eljárást indított az Országos Tisztifőorvosi Hivatal informatikai komplex alkalmazási rendszer fejlesztésére és bevezetésére. Az informatikai rendszer célja az életkor alapján veszélyeztetett személyek országosan szervezett lakossági rákszűrésének területi, illetve térségi elven alapuló támogatása. A bevezetésre kerülő rendszer nyilvántartja és frissíti a veszélyeztetett személyek elérési adatait és működteti a behívó (visszahívó) követési rendszert. A teljesítés helye: az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (központi adminisztráció), valamint az ÁNTSZ megyei központjai (területi nyilvántartók). A kiírás értelmében a szerződéskötést követően 20 héten belül meg kell történnie a fejlesztésnek és a területi nyilvántartókba történő bevezetésnek. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Bírósági letétetek kezelése

Két ajánlattevő közül az IQsoft Rt. nyerte a Fővárosi Bíróság tárgyalásos közbeszerzési eljárását. Feladat a bírósági letétek kezelésének internetes információszolgáltatása a kormányzati portálon - a személyes ügyintézés helyett tárgyban szoftverfejlesztés és a kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. Az ellenszolgáltatás összege: 39 198 400 forint + áfa. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Országgyűlési Könyvtár állományvédelme

Négy ajánlat érkezett a Magyar Országgyűlés Hivatala tárgyalásos eljárására. A nyertes Wega Tech Kft. feladata az Országgyűlési Könyvtár elektromágneses elvű állományvédelmi és állomány-nyilvántartási rendszerének - amelynek tartalmaznia kell két kétkapus, illetve egy egykapus állományvédelmi berendezést, három de- és reaktiváló készüléket, egy vonalkódnyomtatót, tíz kézi vonalkódolvasót, egy laptopot, valamint 820 ezer állományvédelmi címkét - kiépítése. Az ellenszolgáltatás összege: bruttó 25 244 004 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Önkormányzati weboldalak fejlesztése

A Consulting Rt. nyerte a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztosság hirdetményes tárgyalásos eljárását, melyre három ajánlat érkezett. Feladat az önkormányzati weboldalak fejlesztése és tartalommenedzsmentjét ellátó rendszer elkészítése, szállítása és üzemeltetése, valamint a szerződő felek valamelyikének a részfeladatok koordinálásában való együttműködése. Az ellenszolgáltatás összege: bruttó 240 000 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



OM-pályázatkezelő programrendszer

A Kopint-Datorg Rt. nyerte az Oktatási Minisztérium Alapkezelő Igazgatósága hirdetményes tárgyalásos eljárását. A pályázatkezelő programrendszer elkészítésére, telepítésére, oktatására, betanítására egy ajánlat érkezett, a nyertes ajánlati ára bruttó 53 000 000 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Telefonalközpont-szolgáltatás négy évre

Nyolc ajánlat érkezett Ózd Város Önkormányzata Almási Balogh Pál Kórház által indított nyílt eljárására. A digitális telefon-alközponti szolgáltatásra (négy év időtartamra, 16 fővonalra és 200-250 mellékre) kiírt pályázatot a Telesis Hungary Kft. nyerte.Az ellenszolgáltatás összege: bruttó 87 620 forint havonta. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.