BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek



Tévé-átjátszóállomások

Az Antenna Hungária Rt. felügyelet nélküli állomásokon telepíthető tévé-átjátszóberendezések szállítására indított nyílt eljárást. Árajánlatot kér 2003-ban 10 (š20 százalék), 2004-ben és 2005-ben 20 (š20 százalék) korszerű, nagy megbízhatóságú berendezés, valamint összegző szűrők szállítására. Részajánlat adható az ajánlati dokumentáció műszaki részében meghatározott különböző teljesítményű (5-10 W-os, kis teljesítményű és 20, 50, 100 és 200 W-os, nagy teljesítményű) berendezésekre önállóan is. A teljesítés 2003-ban együtemű, a szerződés megkötésének dátumától számított 12 héten belül, 2004-ben és 2005-ben is ütemezetten, május 30-ig, illetve augusztus 31-ig 10 (š20 százalék)-10 (š20 százalék) berendezés szállítását kérik. (Közbeszerzési Értesítő/VG)



Egységes hatósági informatikai rendszer

A Hírközlési Felügyelet (HíF) tárgyalásos eljárást indított a HíF hatósági feladatainak ellátását segítő egységes hatósági informatikai rendszer (hir) kifejlesztésére, bevezetésére, üzembe helyezésére és az üzembe helyezést követő támogatására, 500 fős, 8 telephelyen, 6 városban működő, országos illetékességű intézménynél, 155 felhasználó részére, a kiíró által biztosított hardver- és hálózati infrastruktúra felhasználásával. A teljesítés véghatárideje 2005. április 15-e. Az ajánlatkérő által meghívni kívánt ajánlattevők száma három. (Közbeszerzési Értesítő/VG)



Monitoring EU-forrásokhoz

A Miniszterelnöki Hivatal Nemzeti Fejlesztési Terv és EU-támogatások Hivatala egységes monitoring informatikai rendszer fejlesztésére, az EU strukturális és kohéziós alapok forrásainak magyarországi támogatási rendszeréhez történő egységes monito-

ring informatikai rendszer fejlesztésére tárgyalásos eljárást indított. A teljesítés helye Budapest, továbbá a nemzeti fejlesztési terv és az operatív programok elfogadásáról és a tervezőmunka további menetéről, valamint a végrehajtás intézményrendszerével kapcsolatos időszerű feladatokról szóló kormányhatározatban megjelölt intézmények telephelyei. Részajánlat nem tehető. Teljesítési határidő 2003. november 30. A meghívni kívánt ajánlattevők száma három. (Közbeszerzési Értesítő/VG)



Kiegészítő alrendszer

Az Interface Számítástechnikai Kft. nyerte a Központi Kárrendezési Iroda hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárását. E szerint a vonatkozó kormányrendeletben meghatározott személyi kárpótlás végrehajtásához szükséges informatikai kiegészítő alrendszert a korábbi rendszerfejlesztő és üzemeltető szállíthatja, az ellenszolgáltatás összege 49 900 000 forint + áfa. (Közbeszerzési Értesítő/VG)



Elektronikus kormányzati gerinchálózat

Hat ajánlattevő közül a Magyar Távközlési (Matáv) Rt. nyerte a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala tárgyalásos eljárását, melyet az elektronikus kormányzati gerinchálózat (ekg) internetkapcsolatának kiépítéséhez szükséges szolgáltatás beszerzésére indítottak. A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot a GTS-DataNet Távközlési Kft. tette. Rajtuk kívül a Vivendi Telecom Rt., az Elender Üzleti Kommunikáció, az Antenna Hungária Rt., valamint a PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. tett ajánlatot. A nyertes ajánlat szerint egy 1 Gb/s sávszélességű BIX-kapcsolat és egy 100 Mb/s sávszélességű garantált nemzetközi internetkapcsolat havi bérleti díja: nettó 3 890 000 forint (bruttó 4 862 500 forint). A szolgáltatási szerződés kétéves időtartama alatt fizetendő díj öszszege pedig nettó 93 360 000 forint (bruttó 116 700 000 forint). A beszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó az Axelero Rt. (Közbeszerzési Értesítő/VG)



Internetes portálok

A Municipium Magyarország Alapítvány három nyílt közbeszerzésben hirdetett eredményt a közelmúltban. A helyi önkormányzatok és civil szervezetek számára szóló internetes portálkeretrendszer és szerkesztőségi rendszer kifejlesztésére és implementálására kiírt pályázatot a hat ajánlattevő közül a Mimóza Kommunikációs Kft. nyerte meg (az ezt követő legkedvezőbb ajánlatot a Siemens Rt. tette). A vállalkozási díj bruttó

68 500 000 forint. A beszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó az IONLAB Fejlesztő és Tanácsadó Kft. Öt ajánlat érkezett a Municipium Magyarország Alapítványnak a helyi önkormányzatok és civil szervezetek számára létrehozandó internetes portál és oktatási keretrendszer kialakításának projektmenedzsment-támogatására kiírt pályázatára. A nyertes a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. (az ezt követő legkedvezőbb ajánlatot az IFUA Horváth & Partners Kft. tette). A vállalkozási díj bruttó 37 462 500 forint. A beszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó a RE:CALL Tanácsadó Kft. Hatan pályáztak a Municipium Magyarország Alapítvány harmadik eljárására. E szerint a feladat egy internetes oktatási keretrendszer kifejlesztése és bevezetése, valamint elektronikus tananyagok létrehozása a helyi önkormányzatok és civil szervezetek számára. A nyertes a Mimóza Kommunikációs Kft. (az ezt követő legkedvezőbb ajánlatot a Siemens Rt. tette). A vállalkozási díj bruttó 33 800 000 forint. A beszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó a Coedu Távoktatási Kft. (Közbeszerzési Értesítő/VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.