BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A BAT-tal szerződött a Pannon GSM

A napokban megkötött megállapodás alapján a British American Tobacco (BAT) Hungary stratégiai távközlési partnerének a Pannon GSM Rt.-t választotta. A legnagyobb magyarországi dohányipari cég 600 alkalmazottja mostantól ugyanarról a SIM-kártyáról intézheti üzleti és magánbeszélgetéseit, egymást rövid hívószámokon érhetik el, és egymás telefonszámait SMS-ben tölthetik le a központból. A BAT szerződése a hagyományos telefonközpont mobil változatára, a Pannon vállalati mobilhálózat bevezetésére szól. A négyjegyű rövid hívószámok viszont az ország egész területén működnek.

A vállalati mobilhálózatnál egy SIM-kártyához két előfizetés tartozik: a rendszer szétválasztja és külön számlázza az üzleti és magánjellegű hívásokat, így a munkatársaknak szükségtelen két telefont - és két telefonszámot - használniuk.

Habár a rövid hívószámok leegyszerűsítik a cégen belüli kommunikációt, hatszáz telefonszámot nem lehet a készülékben tartani. Erre fejlesztették ki az SMS-ben vagy WAP-on elérhető telefonkönyvet: elég megadni a keresett személy nevét, és másodperceken belül megérkezik a telefonra a válasz. (VG)





Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.