BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új országos térképoldal a neten

Terkepek.hu címen az egész országot lefedő térképi szolgáltatásokat nyújtó oldal indult el az interneten, ami az egyszerű címkeresésen túl navigálási lehetőséget nyújt, valamint segítségével autós és BKV-útvonalajánlatok állíthatók össze.

Budapest mellett mintegy 3 ezer település részletes térképe kereshető, a megyeszékhelyek és nagyobb városok mellett a kistelepülések is ugyanolyan feldolgozottsággal jelennek meg.

A lekért térképek tetszés szerint méretezhetőek, valamint lehetőség van "lépegetni", így járható be egy-egy cím környéke.

A szolgáltatás pop-up ablakban befűzhető bármely oldal alá.

A most útjára indított terkepek.hu szolgáltatás hátterében a Topolisz és a PORT már évek óta közösen fejlesztett és üzemeltetett, a PORT.hu-n is megtalálható térképi szolgáltatása áll. A PORT.hu-n a mozik, színházak stb. egyszerűbb megtalálását segíti a térképi motor. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.