BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Visegrádi négyek bemutatkoztak Kínában

Közös prezentáción mutatták be kínálatukat a visegrádi négyek országai - Cseh-, Lengyel-, Magyarország és Szlovákia - Kína egyik legjelentősebb turisztikai vásárán, a China International Travel Marton a közelmúltban. A rendezvényen a legnagyobb kínai utazási irodák képviselői, valamint mintegy 80 turisztikai vállalkozó vett részt.

Az utazási szakma nagy reményeket fűz a kínai beutaztatás megélénküléséhez azt követően, hogy Magyarország a közelmúltban megkapta az ADS - Approved Destination Status - jogot. A kínai vásáron már ennek jegyében vett részt hét magyar utazási iroda. Az elmúlt közel fél évben egyébként a hazai utaztatók megkezdték a felkészülést a kínai vendégek fogadására, hiszen e vendégkör köztudottan számos szolgáltatásban speciális ellátást igényel.

A Magyar Turizmus Rt. az év első felében indított el egy 35-40 millió forintos kampányt Kínában, ám e munkát az iraki háború és a SARS-vírus kitörése miatt félbe kellett szakítani. Ám e munka a nemzetközi helyzet rendeződését követően folytatódott. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.