BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Infokommunikációs feladatok

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos eljárást indított infokommunikációs jogi és iratszerkesztési munkákra. Operatív tanácsadási tevékenységet az IHM távközlés-szabályozási főosztálya számára kell végezni infokommunikációs jogi kérdésekben. Általános tanácsadási feladatot lehet végezni a hírközlési jogszabályok és a nemzetközi jog, illetve a közösségi joganyag esetleges ütközése esetén Magyarországon, az érintett nemzetközi szervezeteknél és a közösségi szervek előtt követendő eljárásról. Feladat továbbá az infokommunikációs tárgyú nemzetközi jogi szabályok, illetve a közösségi bíróság és bizottság gyakorlatának áttekintése, az ezzel kapcsolatos tájékoztatás és tanácsadás. Háttértámogatás a magyar nyelvre fordított közösségi joganyag szakmai lektorálásával kapcsolatban. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Nyilvántartások fejlesztése

A BM Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal tárgyalásos eljárást indított a könyvhivatal által kezelt egyes nyilvántartá-sok és kapcsolódó alkalmazások fejlesztésére, valamint az anyakönyvi hatáskörhöz kapcsolódó alkalmazás és infrastruktúra-fejlesztési feladatok fővállalkozói konstrukcióban történő végrehajtására. Ez a következő feladatcsoportokat foglalja magában. Okmány- és egyéb nyilvántartások, valamint a hozzájuk kapcsolódó, lekérdező, karbantartó, okmány-előállítást támogató alkalmazások fejlesztése. Informatikai eszközök - két kommunikációs szerver és alapszoftverek (megfelelő redundanciával), 3500 munkaállomás š20 százalék (PC-k és kapcsolódó perifériák) - tartós bérleti konstrukcióban történő biztosítása és üzembe helyezése az anyakönyvi feladatok támogatása érdekében. Rendszerintegráció, rendszerbevezetés (tesztelés, oktatás, részvétel a próbaüzemben). Teljesítés a szerződés megkötésének időpontjától 2004. október 30-ig az ajánlati dokumentációban meghatározott részteljesítésenként. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Humánpolitikai szoftverrendszer

A Külügyminisztérium tárgyalásos eljárást indított humánpolitikai szoftverrendszer szállítására és fejlesztésére. A rendszer fejlesztését úgy kell ütemezni, hogy a köztisztviselői és külszolgálati funkciók próbaüzem utáni éles indítása 2004. július 1-jén realizálható legyen, az egyéb funkciók indítása és az oktatás pedig 2004. szeptember 30-ig befejeződjön. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Határrendészeti tevékenység támogatása

Négy ajánlattevő közül az Ericsson Magyarország Kft. nyerte a Belügyminisztériumnak a határrendészeti tevékenységet támogató rendszer (HTTR) létesítésére indított tárgyalásos eljárását. Az ellenszolgáltatás összege bruttó 399 millió forint. A győztesen kívül a feladatra pályázott a Frequentis GmbH (Ausztria), a Siemens Rt. és a Thales Communications SA (Franciaország). (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Terminálcsatlakozás kiépítése

A MÁV Rt. nyílt pályázatot írt ki 149 számítógépes terminálcsatlakozás kiépítésére a társaság műszaki dokumentációjában megadott telephelyein. A teljesítés határideje 2004. május 31-e. Az ajánlatkérő előteljesítést is elfogad. A munkát a szerződéskötést követően azonnal meg kell kezdeni. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Nyugdíj-elbírálási rendszer

Az Országos Nyugdíj-biztosítási Főigazgatóság tárgyalásos eljárást indított a nyugdmeg (nyugdíjelbírálás) rendszer fejlesztésére, tanácsadó, elemző, szervező, rendszertervező, programfejlesztő, szakértői feladatok ellátására. A teljesítés határideje a szerződés szerint, a kontraktus időtartama határozatlan. Az ajánlatkérő által meghívni kívánt ajánlattevők keretszáma három. A már kiválasztottak a Prevision Bt. és az Intersoft Hungary Kft. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Csipkártyás beléptető

Öt ajánlattevő közül a B Consulting Service Vagyonvédelmi Kft. nyerte a BKV Rt. nyílt pályázatát. Feladat a székház Akácfa utcai személyi bejáratánál és a két teherportánál csipkártyás beléptetőrendszer, a székház területén videofigyelő és -rögzítő, valamint vagyonvédelmi riasztórendszer telepítése, használatának oktatása, karbantartása, javítása. A napi személyforgalom körülbelül 1200-1400 fő, a járműforgalom mintegy száz gépkocsi. A nyertes ajánlati ár 29 200 324 forint, a karbantartási ár az első és a második 12 hónapban egyaránt

1 200 000, a harmadikban 1 272 000, a negyedikben 1 335 600, az ötödikben pedig 1 389 024 forint. (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Szoftver-továbbfejlesztés

Az Online Üzleti Informatikai Rt. nyerte a Diákhitel Központ Rt.-nek a meglévő szoftver továbbfejlesztésére indított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárását. A Diákhitel Központ alaptevékenységét érintő jogszabály és egyéb változások miatt vált szükségessé az integrált pénzügyi rendszer három elemmel való továbbfejlesztése. Ezek a következők: BOSS ügyvitelt támogató rendszerfejlesztés; törlesztési, behajtási rendszer, alaptevékenység egyéb ügyviteli fejlesztései; valamint célzott kamattámogatási és törlesztési kötelezettség szüneteltetése. A teljesítés határideje 2004. június 30-a. A beérkezett ajánlatok száma egy, az ellenszolgáltatás összege: 187 663 000 forint (plusz 25 százalék áfa). (Közbeszerzési Értesítő-VG)



Számítógépes adatrögzítés

Három pályázó közül a Dialóg Plusz Számítástechnikai Kft. tette az összességében legjobb ajánlatot a Közlekedési Főfelügyelet nyílt eljárására. A nyertes feladata 2004. január 1-jétől 2006. december 31-ig történő munkaerő-kölcsönzés a gépjárművek műszaki megvizsgálásával kapcsolatban keletkező adatok számítógépes rögzítésére, a gépjármű-nyilvántartási rendszer adatbeviteli és karbantartási munkáinak végzésére. Az ellenszolgáltatás összege: 76 011 139 forint plusz áfa. (Közbeszerzési Értesítő-VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.