BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közös V4-kiadvány

A visegrádi négyek - Cseh-, Lengyel-, Magyarország és Szlovákia - turisztikai-marketing együttműködésének eredményeképpen készült el az a kiadvány, amely 24 oldalon mutatja be az egyes országok legkiemelkedőbb kínálatát. Így információk olvashatók a négyek fővárosainak elmúlt évszázadairól, a világörökségi helyszínekről, a gyógy- és egészségturizmus lehetőségeiről, a tradicionális konyhákról, illetve a zsidó emlékekről.

A Magyarországról szóló oldalakon egyebek között kiemelt helyet kapott az általános információk mellett az ország jó földrajzi elhelyezkedése, a főváros és környékének történelmi, kulturális emlékei, a zsidó hagyományok, a főváros, illetve az ország gyógy- és egészségturisztikai kínálata. A magyar természeti adottságok egyik fontos eleme a sok gyógyvíz, amely turisztikai hasznosítására szintén kitér a kiadvány.

A sok képpel illusztrált füzet több nyelvi mutációban is elkészült, a visegrádi négyek elsősorban a tengerentúli piacokon terjesztik. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.