BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

64 bit középre is



Hamarosan a közepes vállalkozások számára is elérhetővé válik a 64 bites számítástechnika annak a kezdeményezésnek a nyomán, amit a napokban jelentett be Magyarországon is a Hewlett-Packard és a Microsoft. A kedvező ár-érték arányú, 64 bites, windows-os rendszerek iparági szintű szabványos környezetet teremtenek. A bejelentett megoldások révén a hazai közepes méretű vállalatok is komolyan gondolkozhatnak a nagy számítási igényű, jellemzően elsősorban adatbázis-kezelő, vagy integrált vállalatirányítási rendszereik 64 bites informatikai környezetben történő futtatásán.

Az IDC amerikai piackutató cég szerint 2004 lesz az első olyan év, amikor szinte valamennyi piacvezető informatikai szereplő a szabvány alapú megoldásokban látja a jövőt. Az iparági szabványos architektúra a vállalat minden pontján egységes módon ösztönzi az informatikai rendszerek lehető leggazdaságosabb bevezetését, és egyszerűsíti a változáskezelést.

Az újrafelhasználható elemek pedig a fokozatosságot támogatják: segítségükkel a vállalat gyorsabban végrehajthatja a szükséges változtatásokat. Az egységes rendszerkialakítás az erőforrások gyorsabb újraelosztásával fokozza a termelékenységet.



Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.